Lekdetectie Rosmalen

Lekdetectie Rosmalen

contact

Woont u in Rosmalen en heeft u last van een lekkage?

Lekkageservice Van Gerven is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages in Rosmalen, de vestigingsplaats van het voormalige automuseum Autotron Rosmalen, en omgeving. Bijvoorbeeld ‘s-Hertogenbosch, Berlicum, Kerkdriel of Hedel .

Dankzij onze moderne manier van lekdetectie kunnen wij uw lekkage opsporen. En dat zonder muren open te breken of schade te veroorzaken!

Lekkages zitten vaak verscholen in de woningconstructie waardoor u deze onmogelijk zelf kunt traceren.

Last van deze klachten? Kies er dan direct voor een onderzoek uit te laten voeren door specialisten.
Onderstaande klachten kunnen tekenen van een lekkage zijn:

  • Vochtige plekken in muren, plafond of vloer
  • Schimmelvorming
  • Overmatige condensvorming
  • Optrekkend grondwater

Heeft u last van een of meerdere klachten die we hierboven weergeven? Dan is de kans groot dat je een lekkage hebt. Een lekkage kan voor veel schade zorgen als deze niet snel wordt gerepareerd. Aarzel dus niet langer en neem direct contact op.

Lekkage in huis opsporen

Heeft u last van een lekkage in huis? Denk bijvoorbeeld aan de volgende lekkages:

Geen probleem! Wij sporen de lekkage graag voor u op.

Daklekkage opsporen Rosmalen

Een daklekkage kan een hardnekkig probleem zijn. Het is voor particulieren vaak lastig om te achterhalen waar de lekkage precies vandaan komt en wat de oorzaak is. Er zijn namelijk veel verschillende oorzaken van daklekkages.

Meestal is dit afhankelijk van het type dak dat je hebt. Bij een plat dak heb je andere zwakke plekken dan bij een schuin dak of een dakkapel. Dit maakt het achterhalen van het probleem voor veel mensen een lange zoektocht. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande pagina’s:

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u last heeft van bijvoorbeeld een kelderlekkageschimmelproblemenkozijnlekkage, lekkage aan een lichtstraatgevellekkage.
Lees hiervoor verder op onze pagina bouwkundig onderzoek

Lekkage aan uw zwembad opsporen

Heeft u last van een zwembadlekkage? Heeft u een foliebad, een polyesterbad of een bouwkundig zwembad in uw tuin? Wij voeren dit type onderzoek aan particuliere zwembaden uit. Lekdetectie voeren we uit met de beste zorg voor uw zwembad.

Onze expert op het gebied van zwembaden bepaalt ter plaatse welke instrumenten en technieken worden ingezet om de lekkage op te sporen.
Zo zijn wij in staat om de oorzaak aan te wijzen in bijvoorbeeld een lekkage in het leidingwerk, de skimmers, inspuiters, liner of de kuip, het bodemventiel, de folie etc.

Onderzoek aan uw zwembad kan het gehele jaar worden uitgevoerd:
In de periode van april tot en met september worden er duikwerkzaamheden uitgevoerd wanneer nodig,
In de periode oktober tot en met maart gaan wij niet in het zwembad, er worden geen duikwerkzaamheden uitgevoerd.
Onderzoeken worden alleen bij droog weer uitgevoerd in verwarmde zwembaden.

Wenst u meer uitleg? Kijk dan verder op onze pagina “lekdetectie voor zwembaden

Hoe werkt lekdetectie in omgeving Rosmalen?

Heeft u een lekkage? Allereerst wordt bepaalt welk type onderzoek er dient te worden uitgevoerd. Heeft u een lekkage in uw woning (bijvoorbeeld een lekkage aan uw badkamer, leidinglekkage, CV lekkage, afvoerlekkage), een lekkage van buitenaf (bijvoorbeeld een daklekkage, schoorsteenlekkage, balkonlekkage, kozijnlekkage) of een lekdetectie aan uw zwembad. Wij sturen u op voorhand altijd een offerte toe, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wordt er uitleg gegeven over de tarieven en de tijdsduur van een onderzoek. Na uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er een afspraak met u ingepland wanneer het onderzoek kan worden uitgevoerd.

Ook kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze ontvangt u automatisch binnen enkele minuten in uw mailbox.

Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord bellen wij u voor het maken van een afspraak.

Binnen 3 tot 4 dagen wordt het onderzoek bij u uitgevoerd.

Tijdens een lekdetectie onderzoek worden er geen herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

We onderzoeken waar het lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is. U ontvangt na afloop van het onderzoek een meetrapport. Hierin staat vermeldt welke technieken zijn gebruikt om de lekkage te traceren, de oorzaak van de lekkage en wordt er een hersteladvies afgegeven. Dit alles wordt verduidelijkt middels foto’s.

Wij kunnen wanneer u dit wenst na uitvoering van het onderzoek ook het schadeherstel voor u uitvoeren.
Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers voor verdere uitleg omtrent schadeherstel.

Lekdetectie zonder hak- en breekschade. Dat scheelt een hoop rommel en ellende!

Waarom kiezen voor lekdetectie Rosmalen?

  1. Wij gebruiken geavanceerde technologie voor het opsporen van een lekkage, waarmee we de bron van het probleem snel en zonder schade kunnen lokaliseren.
  2. Ons team bestaat uit ervaren professionals die efficiënt en nauwkeurig te werk gaan.
  3. Wij bieden een landelijke dekking, dus ook in Rosmalen zijn we snel ter plaatse. Meer hierover leest u op onze lekdetectie Nederland pagina.
  4. Wij onderzoeken lekkages in uw woning (lekdetectie), lekkage van buitenaf (bouwkundig onderzoek) en lekkages aan uw zwembad (lekdetectie zwembad).

Lekkage in Rosmalen? Neem direct contact op!

Heeft u een lekkage? Neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@lekkageservice.nl, telefonisch op 040-2928170 of vraag direct online uw offerte aan.

 

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen