Lekdetectie Hilversum

Lekdetectie Hilversum

Neem contact op

Bij lekkage is het cruciaal om het lek zo snel mogelijk op te sporen en te herstellen om verdere schade te voorkomen. Indien u niet precies weet waar het lek zich bevindt, kunt u contact opnemen met Lekkageservice van Gerven. Onze professionals zijn gespecialiseerd om lekkages op te sporen bij verschillende situaties zoals daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. Lekkageservice van Gerven is in staat om lekkages op te sporen zonder destructief sloopwerk.

Onze klantenkring omvat grote en kleine verzekeringsmaatschappijen, VvE’s, particulieren en bedrijven in Hilversum en de omliggende plaatsen.

Lekdetectiebedrijf in Hilversum

Lekkageservice werkt als lekdetectiebedrijf in Hilversum en omgeving. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor het opsporen van verschillende type lekkages. Heeft u een waterlek, een gaslek, een afvoerlekkage, een CV lekkage, een daklekkage, kelderlekkage, gevellekkage of een lekkage aan uw zwembad?

Onze specialisten beschikken over de juiste technieken om elke lekkage op te sporen en onderzoeken voor u waar het lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is.

De tarieven welke wij hanteren zijn vaste tarieven. De prijzen zijn voor elke regio in Nederland gelijk.

Of een lekdetectie door uw verzekering wordt vergoed hangt af van oorzaak van de lekkage en uw polisvoorwaarden. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met uw verzekering wanneer u vragen heeft over de vergoedingen.

Op onze website leest u meer over de onderzoeken welke wij uitvoeren:

Lekdetectie: Bij dit type onderzoek doen wij onderzoek naar bijvoorbeeld leidingwerk, afvoeren, cv lekkage, lekkage keuken, lekkage badkamer, lekkage toilet.

Het kan een hele zoektocht zijn om een lek te vinden. Gelukkig beschikt Lekkageservice van Gerven over de modernste lekdetectie-technieken, zodat het lek snel gevonden wordt.

Zo voorkomen we onnodige hak- en breekschade en worden lekkages sneller verholpen.

Lekdetectie is daarom de beste én goedkoopste oplossing bij lekkages.

Om een lekdetectie uit te kunnen voeren, maken we gebruik van verschillende technieken. Hieronder staan onze meest gebruikte technieken:

 • Druktest
 • Endoscopie
 • Infraroodtechniek
 • Kleurstoftest
 • Rooktest
 • Traceergasdetectie
 • Ultrasoonmeting
 • Verkleiningstechniek
 • Droogtechniek
 • Vochtmeting

Bouwkundig onderzoek: Hierbij doen wij onderzoek naar een lekkage van buitenaf, bijvoorbeeld door regenval. Denk bijvoorbeeld aan een daklekkage. Heeft u een schuin dak, een plat dak of een dakkapel?
Verdere voorbeelden zijn bijvoorbeeld een kelderlekkage, een schoorsteenlekkage, Lekkage bij uw kozijnen of schuifpui. Lekkage bij uw lichtstraat of een gevellekkage. Maar ook klimaatproblemen en schimmelproblemen en lekkage door isolatiefouten (koudebruggen).

Wij adviseren een bouwkundig onderzoek wanneer het gaat om een lekkage ten gevolge van een bouwkundig defect. Oftewel: alle lekkages of klimaatproblemen die niet veroorzaakt worden door een installatieleiding (zoals de water- of gasleiding) of afvoeren.

Een bouwkundig onderzoek is gerelateerd aan vochtproblemen of lekkage. Hierbij worden geen constructieve problemen onderzocht, bijvoorbeeld verzakking.

Wij sporen uw lekkage snel en doeltreffend op. Hierbij komt geen hak- en breekwerk aan te pas.

Lekdetectie aan uw zwembad: Heeft u last van een zwembadlekkage? Heeft u een foliebad, een polyesterbad of een bouwkundig zwembad in uw tuin? Wij voeren dit type onderzoek aan particuliere zwembaden uit. Lekdetectie voeren we uit met de beste zorg voor uw zwembad.

Onze expert op het gebied van zwembaden bepaalt ter plaatse welke instrumenten en technieken worden ingezet om de lekkage op te sporen.

Zo zijn wij in staat om de oorzaak aan te wijzen in bijvoorbeeld een lekkage in het leidingwerk, de skimmers, inspuiters, liner of de kuip, het bodemventiel, de folie etc.

Onderzoek aan uw zwembad kan het gehele jaar worden uitgevoerd:

In de periode van april tot en met september worden er duikwerkzaamheden uitgevoerd wanneer nodig,

In de periode oktober tot en met maart gaan wij niet in het zwembad, er worden geen duikwerkzaamheden uitgevoerd.

Onderzoeken worden alleen bij droog weer uitgevoerd in verwarmde zwembaden.

Wenst u meer uitleg? Kijk dan verder op onze pagina “lekdetectie voor zwembaden”

Hoe werkt lekdetectie in omgeving Hilversum?

Heeft u een lekkage in huis?

Allereerst wordt bepaalt welk type onderzoek er dient te worden uitgevoerd. Heeft u een lekkage in uw woning (bijvoorbeeld een lekkage aan uw badkamer, leidinglekkage, CV lekkage, afvoerlekkage), een lekkage van buitenaf (bijvoorbeeld een daklekkage, schoorsteenlekkage, balkonlekkage, kozijnlekkage) of een lekkage aan uw zwembad.

U kunt rechtstreeks via onze website een offerte aanvragen. Vul duidelijk uw gegevens in en van welk type onderzoek u een offerte wenst te ontvangen. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vult u bij “aanvullende informatie” in wat de problemen zijn die u ervaart. Duidelijke uitleg is altijd fijn!

Binnen enkele minuten ontvangt u, automatisch, de aangevraagde offerte zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wordt er uitleg gegeven over de tarieven en de tijdsduur van een onderzoek. Na uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er een afspraak met u ingepland wanneer het onderzoek kan worden uitgevoerd.

Tijdens onze onderzoeken worden er geen herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

 

We onderzoeken waar het lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is. U ontvangt na afloop van het onderzoek een meetrapport. Hierin staat vermeldt welke technieken zijn gebruikt om de lekkage te traceren, de oorzaak van de lekkage en wordt er een hersteladvies afgegeven. Dit alles wordt verduidelijkt middels foto’s.

Wij zijn in geheel Nederland werkzaam, ook voor de kleine en grote verzekeringsmaatschappijen en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een lekkage op te sporen.

Wij kunnen wanneer u dit wenst na uitvoering van het onderzoek ook het schadeherstel voor u uitvoeren.

Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers voor verdere uitleg omtrent schadeherstel.

Lekdetectie zonder hak-en breekschade. Dat scheelt een hoop rommel en ellende!

Waarom kiezen voor lekdetectie Hilversum?

 1. Wij gebruiken geavanceerde technologie voor het opsporen van een lekkage, waarmee we de bron van het probleem snel en zonder schade kunnen lokaliseren.
 2. Ons team bestaat uit ervaren professionals die efficiënt en nauwkeurig te werk gaan.
 3. We bieden een landelijke dekking, dus ook in Leiden zijn we snel ter plaatse. Meer hierover leest u op onze lekdetectie Nederland pagina.
 4. Wij onderzoeken lekkages in uw woning (lekdetectie), lekkage van buitenaf (bouwkundig onderzoek) en lekkages aan uw zwembad (lekdetectie zwembad).

Lekkage in Hilversum? Neem direct contact op!

Heeft u een lekkage? Neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@lekkageservice.nl, telefonisch op 040-2928170 of vraag direct online uw offerte aan.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen