Lekdetectie Dordrecht

Lekdetectie Dordrecht

Neem contact op

Bij lekkage is het cruciaal om het lek zo snel mogelijk op te sporen en te herstellen om verdere schade te voorkomen. Indien u niet precies weet waar het lek zich bevindt, kunt u contact opnemen met Lekkageservice.nl. Onze professionals zijn gespecialiseerd in lekdetectie in Dordrecht, voor verschillende situaties zoals daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. We zijn in staat om lekkages op te sporen zonder destructief sloopwerk. Naast het detecteren van het lek, bieden we ook reparatiediensten aan. Onze klantenkring omvat particulieren en bedrijven in Dordrecht en de omliggende gebieden.

Professionele lekdetectie in Dordrecht

U hoeft zich geen zorgen te maken dat we grote delen van uw vloer of muur moeten openbreken om de lekkage te lokaliseren. Lekkageservice.nl maakt gebruik van moderne technologie├źn om het lek op te sporen. Onze experts maken gebruik van diverse geavanceerde lekdetectietechnieken, zoals infrarood, endoscopie, ultrasone metingen, traceergasdetectie, druktesten, kleurstoftesten en uitsluitings- en verkleiningstechnieken. Dankzij deze methoden blijft het noodzakelijke hak- en breekwerk tot een minimum beperkt.

Herstel van de lekkage

Zodra we het lek hebben gevonden, is de volgende stap om zo snel mogelijk over te gaan tot reparatie. In sommige gevallen kunnen we zelf het schadeherstel uitvoeren. In andere situaties kan het nodig zijn om een andere professional, zoals een loodgieter, in te schakelen voor de reparatie. Voel u vrij om contact met ons op te nemen; we zullen u graag doorverwijzen naar de juiste partij.

Wij lossen het voor u op

Natuurlijk wilt u een lekkage zo snel mogelijk verholpen hebben. Als u een afspraak wilt maken voor lekdetectie, kunt u contact opnemen met Lekkageservice.nl via telefoonnummer 040 292 81 70. U kunt ons ook bereiken door ons offerteformulier hieronder in te vullen. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Heeft u een lekkage op een andere locatie dan Dordrecht? Ontdek op welke andere plekken in Nederland wij lekdetectie uitvoeren.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage