Werkwijze

Lekkageservice BV is een lekdetectie en schadeherstel bedrijf die behoord tot de Van Gerven Groep. Samen met ons Installatiebedrijf E. van Gerven en onze showroom Gernova zorgen deze bedrijven voor het herstel van uw schade. Onze gebundelde kracht staat garant voor het opsporen en oplossen van elke schade zowel installatie- en bouwkundig.

Lekkageservice is een lekdetectiebedrijf dat met ieder verzekeringsmaatschappij samenwerkt. Hierdoor loopt de samenwerking altijd soepel en ontzorgen wij u.

1. Vrijblijvende offerte
calculatorOfferte 
Naar aanleiding van het ingevulde formulier op onze website, telefonisch contact of contact per e-mail ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

 


2. Detecteren lekkage

Detecteren lekkageLekdetectie onderzoek
Naar dat er een afspraak is gemaakt zal de meettechnicus de lekkage voor u detecteren met diverse technieken welke door ons ter plaatse worden ingezet. Op onze pagina technieken leest u meer over welke technieken en apparatuur wij kunnen inzetten bij het opsporen van uw lekkage.

 

3. Uitgebreid rapport (direct na de meting)
rapportage lekdetectieRapportage 
De meettechnicus zal naar aanleiding van de meetgegevens en de verkregen informatie een rapport voor u opstellen. In dit rapport zal met teksten en fotomateriaal de lekkage voor u totaal inzichtelijk worden gemaakt. Een rapport krijgt u altijd direct na de meting per mail toegestuurd.

 

4. Herstellen van lek
herstellen lekkageHerstellen bron
Lekkageservice streeft ernaar om eigen gevonden lekkages te herstellen. Toch geven wij deze mogelijkheid altijd als optie. Onze meettechnicus belt na het onderzoek met ons bedrijf welke direct voor u de reparatie regelt. Dit kan zelfs ooit direct door de meettechnicus worden gedaan. Wij streven ernaar snel en accuraat uw lekkage te verhelpen of noodreparaties uit te voeren zodat de schade bij uw niet groter wordt. Deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren op calculatie waarbij wij vooraf duidelijkheid geven over de kosten.

 

5. Herstellen van vochtschade
herstel vochtschadeEigen hersteldienst
Lekkageservice heeft alles in een hand, waardoor u niet aangewezen bent op meerder bedrijven en een hoop geregel. Lekkageservice heeft meer dan 15 jaar ervaring in schadeherstel, en repareert uw schade naar aanleiding van een vooraf gespecificeerde offerte. Hierdoor bent u gegarandeerd van een snelle doorlooptijd, en zal uw schade snel tot het verleden behoren zonder dat u er iets van ziet.Contact
contactLekkage? Neem contact met ons op om uw probleem met ons te bespreken. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer:  phone16 +31 (0) 40 2928170