Lekdetectie Tilburg

Elke vorm van lekkage is een probleem en het herstel brengt kosten met zich mee. Dan is het goed om te weten dat u gebruik kunt maken van lekdetectie Tilburg. Bij lekdetectie komt een van onze ervaren meettechnicus bij u langs om met behulp van moderne apparatuur de exacte locatie en de omvang van het lek te bepalen. De metingen worden verricht door constructies heen. Hierdoor blijft extra schade achterwege. Lekdetectie is een kostenbesparende methode en wordt daarom door de meeste verzekeraars vergoed.

Lekdetectie Tilburg alle vormen van lekkage

Vloeistoffen en gassen, maar ook warmte en lucht kan weglekken. De meest voorkomende lekkages zijn vocht- en gaslekkages. U kunt daarbij denken aan waterlekkages uit leidingen, in vloerverwarming en zwembaden, maar ook uit rioleringen. Condens-overlast, schade door optrekkend grondwater of lekkages door hemelwater behoren ook tot de groep ‘waterschade’. Voelt u continu een tochtstroom in huis of uw bedrijf of heeft u warmteverlies dan spreken we ook over lekkages. Om al deze problemen adequaat aan te pakken is lekdetectie Tilburg een eerste goede stap.

Hoe werkt lekdetectie Tilburg?

Lekdetectie Tilburg door Lekkageservice wordt uitgevoerd door professionele en goedgetrainde meetspecialisten die kunnen beschikken over slimme meetapparatuur. Al naar gelang het type lekkage kan gebruikt worden gemaakt van meetapparatuur die werken op basis van infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Deze metingen worden verricht aan de buitenzijde van bouwconstructies en installaties. Stofvrij, breekvrij, effectief, doeltreffend en snel.

Vervolgtraject lekdetectie

Onze meettechnicus werkt gespecialiseerd. Dit betekent dat hij of zij geen reparaties uitvoert, maar de exacte locatie van het lek opspoort. U ontvangt direct een uitvoerige rapportage voorzien van advies en ondersteund met foto’s per e-mail. Deze rapportage is uw handleiding voor het vervolgtraject. Tevens kunt u de rapportage gebruiken om in aanmerking te komen voor vergoeding van uw verzekeringsmaatschappij. Lekkageservice kan u begeleiden in het vervolgtraject en de (nood) reparatie- en herstelwerkzaamheden die voortvloeien uit de lekkage voor u verzorgen, maar u bent dit niet verplicht. Uiteraard heeft werken met één partij van A tot Z wel voordelen. We kennen uw situatie waardoor wij en collega’s binnen de diverse specialisaties onderling snel kunnen schakelen.

Offerte aanvraag

Heeft u vragen over lekdetectie of wilt u een lekdetectie in Tilburg aanvragen? Wilt u eerst meer weten over ons bedrijf en over onze diensten? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 040-2928170. U kunt uiteraard ook het contactformulier, te vinden op onze contactpagina gebruiken.