Lekdetectie Spijkenisse

Lekdetectie Spijkenisse

Neem direct contact op

Woont u in Spijkenisse en heeft u een lekkage in huis?

Lekkageservice Van Gerven is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Of u nu in een van de wijken De Akkers, Centrum, Schiekamp, het Sterrenkwartier woont of in een van de omliggende plaatsen, bijvoorbeeld Geervliet, Hoogvliet Rotterdam, Poortugaal of Vlaardingen. Wij komen graag naar u toe.

Een lekkage ontdekken is verontrustend en er is vaak haast geboden om erger te voorkomen. Waar de lekkage zichtbaar is, is niet vanzelfsprekend de plaats waar de lekkage zich bevindt. Het kan zelfs zijn dat de lekkage al geruime tijd aanwezig is en onzichtbaar al veel schade heeft veroorzaakt. Door gebruik te maken van speciale apparatuur kunnen we snel en doeltreffend de exacte plaats van de lekkage opsporen. Dit doen we zonder onnodige hak- en breekwerkzaamheden uit te voeren.

Lekdetectiebedrijf in Spijkenisse

Lekkageservice van Gerven werkt als lekdetectiebedrijf in Spijkenisse en omgeving. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor het opsporen van verschillende type lekkages. Heeft u last van een lekkage in huis zoals

Geen probleem! Wij sporen de lekkage graag voor u op. Onze specialisten beschikken over de juiste technieken om elke lekkage op te sporen en onderzoeken waar het lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is.

Wij zijn in geheel Nederland werkzaam, ook voor de kleine en grote verzekeringsmaatschappijen en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een lekkage op te sporen.
De tarieven welke wij hanteren zijn vaste tarieven. De prijzen zijn voor elke regio in Nederland gelijk.

Daklekkage opsporen in Spijkenisse

Een daklekkage kan een hardnekkig probleem zijn. Het is vaak lastig om te achterhalen waar de lekkage precies vandaan komt en wat de oorzaak is. Er zijn namelijk veel verschillende oorzaken van daklekkages.

Meestal is dit afhankelijk van het type dak dat je hebt. Bij een plat dak heb je andere zwakke plekken dan bij een schuin dak of een dakkapel. Dit maakt het achterhalen van het probleem voor veel mensen een lange zoektocht. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande pagina’s:

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u last heeft van bijvoorbeeld een kelderlekkage, schimmelproblemen, kozijnlekkage, lekkage aan een lichtstraat, gevellekkage.

Lees hiervoor verder op onze pagina bouwkundig onderzoek.

Lekkage aan uw zwembad opsporen

Heeft u last van een zwembadlekkage? Heeft u een foliebad, een polyesterbad of een bouwkundig zwembad in uw tuin? Wij voeren dit type onderzoek aan particuliere zwembaden uit. Lekdetectie voeren we uit met de beste zorg voor uw zwembad.

Onze expert op het gebied van zwembaden bepaalt ter plaatse welke instrumenten en technieken worden ingezet om de lekkage op te sporen.

Zo zijn wij in staat om de oorzaak aan te wijzen in bijvoorbeeld een lekkage in het leidingwerk, de skimmers, inspuiters, liner of de kuip, het bodemventiel of de folie.

Onderzoek aan uw zwembad kan het gehele jaar worden uitgevoerd:

  • In de periode van april tot en met september worden er duikwerkzaamheden uitgevoerd wanneer nodig,
  • In de periode oktober tot en met maart gaan wij niet in het zwembad, er worden geen duikwerkzaamheden uitgevoerd.

Onderzoeken worden alleen bij droog weer uitgevoerd in verwarmde zwembaden.

Wenst u meer uitleg? Kijk dan verder op onze pagina “lekdetectie voor zwembaden

Lekkageservice van Gerven staat voor:

  • Snel ter plaatse
  • Landelijke dekking
  • Betrouwbaar
  • Werkzaam voor particulieren, VvE’s, bedrijven en ook voor de meeste verzekeringsmaatschappijen
  • Vaste tarieven
  • Meetrapport binnen 1 werkdag toegestuurd
  • Al 25 jaar actief

Hoe werkt lekdetectie in omgeving Spijkenisse?

Heeft u een lekkage? Allereerst wordt bepaalt welk type onderzoek er dient te worden uitgevoerd.
Heeft u een:

Wij sturen u op voorhand altijd een offerte toe, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wordt er uitleg gegeven over de tarieven en de tijdsduur van een onderzoek. Na uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er een afspraak met u ingepland wanneer het onderzoek kan worden uitgevoerd.

Ook kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze ontvangt u automatisch binnen enkele minuten in uw mailbox.

Na ontvangst van uw schriftelijk akkoord bellen wij u voor het maken van een afspraak.

Binnen 3 tot 4 dagen wordt het onderzoek bij u uitgevoerd

Tijdens een lekdetectie onderzoek worden er geen herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

We onderzoeken waar het lek precies vandaan komt en wat de oorzaak is. U ontvangt na afloop van het onderzoek een meetrapport. Hierin staat vermeldt welke technieken zijn gebruikt om de lekkage te traceren, de oorzaak van de lekkage en wordt er een hersteladvies afgegeven. Dit alles wordt verduidelijkt middels foto’s.

Wij kunnen wanneer u dit wenst na uitvoering van het onderzoek ook het schadeherstel voor u uitvoeren.
Neemt u hiervoor contact op met een van onze medewerkers voor verdere uitleg omtrent schadeherstel.

Lekdetectie zonder hak-en breekschade. Dat scheelt een hoop rommel en ellende!

Lekkage in Spijkenisse? Neem direct contact op!

Heeft u een lekkage? Neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@lekkageservice.nl of telefonisch op 040-2928170 of vraag direct online uw offerte aan.

Heeft u een lekkage en woont u in een andere plaats dan Spijkenisse? Bekijk waar wij nog meer lekdetectie uitvoeren in Nederland.

 

Vrijblijvende online offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen