Lekdetectie Roosendaal

Wanneer u een lekkage constateert in uw woning of bedrijfspand is dat erg vervelend. Het komt altijd ongelegen. Wel is het belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen om verdere schade te voorkomen. Bij Lekkageservice verzorgen wij professionele lekdetectie in Roosendaal en omstreken. Het grootste voordeel aan onze lekdetectiediensten is dat wij volledig sloopvrij te werk gaan, er is dus geen sprake van destructieve werkzaamheden en puin. U kunt naast lekdetectie in Roosendaal ook bij ons terecht voor lekreparatie. Wij verzorgen alle lekkages aan waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, daken, centrale verwarming, vloerverwarming en zwembaden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.

Schadeloze lekdetectie in Roosendaal

U wilt snel van uw lek af, en wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om snel te handelen. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak voor lekdetectie in Roosendaal, om uw lekkage op te sporen. Vroeger kwam hier veel sloopwerk aan te pas: vloeren, muren en plafonds werden opengebroken in de zoektocht naar de bron van een lek. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer nodig. We maken gebruik van moderne en geavanceerde lekdetectie apparatuur die het mogelijk maakt om door constructies heen te meten. Toegepaste technologieën zijn infrarood, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergasdetectie, druktesten, kleurstoftesten en uitsluiting- en verkleiningstechniek.

Lekreparatie in Roosendaal

Zodra de bron van het lek is gevonden, dient zo snel mogelijk actie ondernomen te worden om het te repareren. Ook hiervoor kunt u bij Lekkageservice terecht. Bij de reparatie van lekkages komen veelal ook nog andere werkzaamheden voor omdat hier mogelijk wel wat sloopwerk aan te pas komt. Als u kiest voor Lekkageservice verzorgen wij alles zodat uw woning of pand weer in originele staat hersteld is na de reparatie. Zelfs uw badkamermuur wordt opnieuw betegeld en uw vloer wordt zorgvuldig gelegd.

Dekking door verzekeraar

Vanwege onze schadeloze manier van lekdetectie in Roosendaal zijn wij favoriet van de meeste verzekeraars. Minder schade zorgt immers voor lagere kosten. Wij willen u volledig ontzorgen en zullen daarom na de lekdetectie, lekreparatie en bijkomende werkzaamheden ook de afhandeling met uw verzekeraar regelen.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak voor lekdetectie in Roosendaal en omstreken of neem contact met ons op voor al uw vragen. U kunt bellen met telefoonnummer 040 292 81 70. Tevens kunt u ons bereiken via ons contactformulier. Onze medewerkers staan voor u klaar!