Lekdetectie Leiden

Lekdetectie Leiden

Neem contact op

Woont u in Leiden of omgeving en heeft u last van een lekkage? Dan bent u bij Lekkageservice van Gerven aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd lekdetectie bedrijf dat zich richt op het opsporen van lekkages zonder onnodige sloopwerkzaamheden. Met geavanceerde technieken kunnen wij de bron van uw probleem nauwkeurig lokaliseren.

Woont u in de binnenstad, In de merenwijk, het Bos- en Gashuisdistrict of woont u in de buurt van Leiden, bijvoorbeeld in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Wassenaar, Voorschoten of Katwijk? Wij komen graag naar u toe.

Wij zijn in geheel Nederland werkzaam, ook voor de grote bekende verzekeringsmaatschappijen, en zijn daarom altijd snel ter plaatse om een lekkage op te sporen.

De tarieven die wij hanteren zijn vaste tarieven. De prijzen zijn voor elke regio in Nederland gelijk.

Lekdetectie: de eerste stap naar een oplossing

Het opsporen van een lekkage is vaak het halve werk. Dankzij onze moderne apparatuur en ervaren specialisten kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor voorkomt u verdere schade aan uw woning.

Lekkage in Leiden? Zo gaan wij te werk

Heeft u een lekkage? Allereerst wordt bepaalt welk type onderzoek er dient te worden uitgevoerd. Heeft u een lekkage in uw woning (bijvoorbeeld een lekkage aan uw badkamer, leidinglekkage, CV lekkage, afvoerlekkage), een lekkage van buitenaf (bijvoorbeeld een daklekkage, schoorsteenlekkage, balkonlekkage, kozijnlekkage) of een lekdetectie aan uw zwembad? Wij sturen u op voorhand altijd een offerte toe, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wordt er uitleg gegeven over de tarieven en de tijdsduur van een onderzoek. Na uw schriftelijk akkoord op de offerte wordt er een afspraak met u ingepland wanneer het onderzoek kan worden uitgevoerd.

Benieuwd welke lekkages we allemaal opsporen? Bezoek dan onze pagina lekkage in huis.

Tijdens een lekdetectie onderzoek worden er geen herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

We onderzoeken waar het lek vandaan komt en wat de oorzaak is. U ontvangt na afloop van het onderzoek een meetrapport. Hierin staat vermeldt welke technieken zijn gebruikt om de lekkage te traceren, de oorzaak van de lekkage en wordt er een hersteladvies afgegeven. Dit alles wordt verduidelijkt middels foto’s.

Wilt u meer informatie omtrent onze onderzoeken? Lees dan verder op onze website om meer te weten te komen over lekdetectie, een bouwkundig onderzoek en een lekdetectie aan uw zwembad.

Waarom kiezen voor lekdetectie Leiden?

  1. Wij gebruiken geavanceerde technologie voor het opsporen van een lekkage, waarmee we de bron van het probleem snel en zonder schade kunnen lokaliseren.
  2. Ons team bestaat uit ervaren professionals die efficiënt en nauwkeurig te werk gaan.
  3. We bieden een landelijke dekking, dus ook in Leiden zijn we snel ter plaatse. Meer hierover leest u op onze lekdetectie Nederland pagina.
  4. Wij onderzoeken lekkages in uw woning (lekdetectie), lekkage van buitenaf (bouwkundig onderzoek) en lekkages aan uw zwembad (lekdetectie zwembad).

Lekkage in Leiden? Neem direct contact op!

Heeft u een lekkage? Neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@lekkageservice.nl, telefonisch op 040-2928170 of vraag direct online uw offerte aan.

Offerte aanvraag

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Offerte aanvragen