Lekdetectie Den Bosch

Lekkages komen altijd ongewenst, maar het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te lokaliseren en repareren om onnodige schade te voorkomen. Lekkageservice.nl kan u van dienst zijn bij lekdetectie in Den Bosch en omgeving. Wij snappen dat het vervelend en uiterst ongewenst is om muren en vloeren open te breken bij het opsporen van een lekkage, daarom bieden wij de optie om metingen te verrichten zonder constructies open te breken of enige andere schade aan uw woning of bedrijfspand. Dit kunnen wij realiseren door gebruik te maken van nieuwe technieken zoals endoscopie, ultrasoon metingen, infraroodtechniek, traceergas detectie, kleurstof testen, druktesten en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Deze methodes zijn compleet stofvrij, breekvrij, effectief, doeltreffend en snel.

Lekdetectie Den Bosch laat geen sporen achter

Onze lekdetectie vakmensen beschikken over moderne, geavanceerde apparatuur die de lekkages op deze schadeloze wijze kunnen opsporen. Als het lek eenmaal is gelokaliseerd, wordt een lekrapportage opgesteld, deze wordt per e-mail naar u door gecommuniceerd met duidelijke uitleg over het probleem en de vervolgstappen. Aansluitend is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Ook bij de reparatie kan Lekkageservice.nl u van dienst zijn. Als bij deze extra werkzaamheden sloopwerk te pas komt, zorgen wij ervoor dat alles in originele staat wordt teruggebracht. Zo wordt bijvoorbeeld tegelwerk opnieuw gedaan, zodat er geen sporen meer zijn van de lekkage en reparatie.

Lekschade gedekt door de verzekering

Woont u in Den Bosch of omgeving en kampt u met een lekkage? Laat ons er dan even naar kijken! De verzekeringen zijn uiteraard erg blij met de schadeloze manier van werken bij de lekdetectie van Lekkageservice.nl. Daarom kunnen wij u geruststellen dat de meeste verzekeraars dit voor u vergoeden. Schade door lekkage is in de meeste gevallen gelukkig gedekt. Wij verzorgen de claim bij uw verzekeraar zodat u hier niks voor hoeft te doen. Wij vinden het belangrijk dat de klant zo min mogelijk last ondervindt! Dus woont u in Den Bosch of omstreken? Twijfel dan niet om ons in te schakelen voor uw lekdetectie en -reparatie.

Direct hulp bij lekkages

Blijf niet te lang zitten met uw lekkages om verdere schade te vermijden. Om direct een afspraak te maken kunt u ons telefonisch bereiken op 040 292 81 70. Ook kunt u ons online bereiken via het contactformulier. Natuurlijk zitten onze medewerkers ook klaar om u van de nodige informatie te voorzien en al uw vragen te beantwoorden.