Lekdetectie Breda

Lekdetectie Breda Lekkages zijn soms duidelijk zichtbaar, maar vaak zitten ze ook verscholen in de constructie van uw woning waardoor u deze niet kan traceren. Zo’n verborgen lek resulteert in de meeste gevallen in vocht, schimmel, muffe lucht, warmteverlies, tocht, condens of optrekkend grondwater, afhankelijk van de bron van het lek. Vermoedt u dat u heeft te maken met een lek? Dan kunt u profiteren van betrouwbare lekdetectie in Breda. Dankzij de moderne manier van lekdetectie bij Lekkageservice kunnen wij de exacte locatie van uw lek opsporen zonder constructies open te breken of schade te veroorzaken.

Lekdetectie Breda vergoed door uw verzekeraar

Lekkageservice is actief voor schadeherstel als gevolg van lekkages en lekdetectie in Breda en omgeving. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail. Zodra een afspraak is gemaakt zullen wij ervoor zorgen dat uw lekkage opgespoord en verholpen wordt. Tevens laten wij alles netjes en in originele staat achter. Onze lekdetectie in Breda is snel, effectief en doeltreffend. Er vindt geen schade plaats aan uw pand, constructies of apparatuur. Omdat onze moderne vorm van lekdetectie zo snel en schadeloos is, bespaart dit veel onnodige kosten. Hierdoor staan de meeste verzekeraars volledig achter ons en zullen zij de kosten van onze lekdetectie in de meeste gevallen vergoeden.

Geen breekschade bij lekdetectie in Breda

Onze gespecialiseerde vakmensen voeren een nauwkeurig onderzoek uit om te locatie en oorzaak van uw lekkage te kunnen vaststellen. Om dit te doen kan gebruik worden gemaakt van verschillende vormen van lekdetectie, afhankelijk van de verwachtingen. Bij het vermoeden van een waterleidinglekkage is bijvoorbeeld akoestische lekdetectie het meest relevant, terwijl infraroodcamera’s lekkages met kunnen opsporen in geval van warmteverlies. Daarnaast zijn er ook speciale methodes om bijvoorbeeld een gaslek op te sporen. Voor elke lekkagesoort hebben wij een verschillende oplossing. Wat al deze methodes echter gemeen hebben is een betrouwbare uitslag en een gebrek aan breekschade. Na de lekdetectie in Breda krijgt u een uitgebreid rapport waarin staat wat de eventuele vervolgstappen zijn.

Vrijblijvend contact

Wij maken graag een afspraak met u voor lekdetectie in Breda en omgeving wanneer u een lekkage vermoedt. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt verhelpen, dus bel 040 292 81 70 voor een afspraak. U kunt ook altijd bij ons terecht voor al uw vragen omtrent lekdetectie en andere lekkageservices. U kunt ons tevens bereiken via de contactpagina.