Mechanische ventilatie problemen

Een mechanische ventilatie zorgt voor frisse, schone en vooral gezonde lucht in huis. Voorwaarde is wel dat het systeem naar behoren functioneert. Mechanische ventilatie problemen kunnen veel ellende veroorzaken. Het is dan ook zeker van belang om dit snel te laten verhelpen. De nieuwste woningen in ons land worden vrijwel allemaal voorzien van de meest moderne mechanische ventilatie. Het systeem zorgt ervoor dat de lucht in het huis voortdurend ververst wordt. Dit moet ook wel. De moderne huizen zijn perfect geïsoleerd. Nare luchtjes of vocht kunnen niet van buiten naar binnen komen, maar ook niet andersom! Dit schept wel een behoorlijke afhankelijkheid. Het wordt met dan ook met klem afgeraden om het systeem volledig uit te schakelen.

Problemen met mechanische ventilatie voorkomen of verhelpen

​Mechanische ventilatie is in moderne huizen essentieel voor een gezonde lucht in huis. Goed gebruik en regelmatig onderhoud zijn absoluut noodzakelijk. In geval van mechanische ventilatie problemen vermindert het vermogen van het systeem. De mechanische ventilatie zal dus minder in staat zijn om vervuilde lucht af te voeren. Daarnaast komt er veel minder verse lucht de woning binnen. Door een probleem met de mechanische ventilatie kunnen er directe- en indirecte gezondheidsproblemen ontstaan. Mensen die hier gevoelig voor zijn merken dit direct. Daarnaast zal er een vochtprobleem ontstaan dat langzaam maar zeker voor problemen zal zorgen. Vocht is namelijk een voedingsbron voor schimmels en bacteriën. Het belang om problemen met mechanische ventilatie te voorkomen of te verhelpen is dus groot.

Lekkageservice van Gerven voor het oplossen van mechanische ventilatie problemen

Heb je het vermoeden dat jouw mechanische ventilatie systeem problemen met de capaciteit heeft? Neem dan direct contact op met Lekkageservice van Gerven. Wij helpen je snel met het opsporen van de problemen met de ventilatie. We hebben hiervoor de beschikking over de meest moderne apparatuur. We sporen het probleem op zonder te moeten hakken of te breken. Uiteraard stellen we ook een uitgebreid lekkage schade rapport voor je op, welke we kunnen opsturen naar jouw verzekeraar. Dit bevordert de procedure van de afhandeling van de schade. Zodat de schade afwikkeling zo snel mogelijk wordt afgerond. Neem gerust contact met ons op als je gebruik wilt maken van onze diensten of (uiteraard vrijblijvend) andere vragen hebt. We helpen je graag verder.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage