Lekdetectie Deurne

Vermoedt u een lekkage of is deze al zichtbaar aan de hand van vocht of schade? Functioneert uw vloerverwarming slecht als gevolg van een vermoedelijke lekkage? Ruikt u een gaslucht of geeft de gasmeter meer verbruik aan dan logischerwijs verklaarbaar is? In en rondom Deurne geeft Lekkageservice door middel van een moderne en snelle manier van lekdetectie snel inzicht in het probleem. Dankzij de meest moderne manier van lekdetectie is het mogelijk om de exacte locatie van een lekkage snel op te sporen zonder breken, extra schade of overbodige rommel.  

Lekdetectie in Deurne; snel, effectief, volledig

Lekkageservice is voor herstelschade als gevolg van lekkages en lekdetectie actief in Deurne en omgeving. Een telefoontje of een aanvraag per e-mail is voldoende om een afspraak te maken met een van onze detectiespecialisten. Na uw aanmelding nemen wij u zoveel mogelijk onzekerheden en werkzaamheden uit handen. De detectie zelf is snel, effectief en zeker, en leidt niet tot schade aan uw pand of aan apparatuur. De snelheid van moderne lekdetectie, in combinatie met het beperken van herstel- en gevolgschade heeft een positieve invloed op de kosten. Verzekeraars staat vanwege de kostenbesparende methodiek achter lekdetectie en vergoeden in veel gevallend de kosten.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Om de exacte locatie plus de oorzaak van lekkages te achterhalen voeren onze gespecialiseerde technici een nauwkeurig onderzoek uit, vaak bestaande uit een combinatie van verschillende lekdetectie mogelijkheden. Op deze manier kunnen bepaalde oorzaken worden uitgesloten wat leidt tot een exacte diagnose. Lekdetectie op basis van geluid (akoestische lekdetectie) is vooral efficiënt bij waterleidingen. Cameradetectie, (endoscopie) waarbij gebruikt wordt gemaakt van zeer kleine camera’s en flexibele elementen lenen zich goed voor lekdetectie in de riolering, in afvoerbuizen en in spouwmuren. Infraroodcamera’s werken door middel van detectie op warmteverlies. Daarnaast zijn er nog speciale methoden die ingezet kunnen worden voor gaslekdetectie. Wat al deze methoden gemeen hebben is technische hoogwaardigheid en een betrouwbare uitslag, tegen zo min mogelijk schade aan goederen en gebouwen. De lekdetectie wordt afgerond met een rapport die u direct van ons via de mail ontvangt. Dit rapport is eveneens belangrijk voor uw verzekeringsmaatschappij zodat ook de herstelwerkzaamheden snel kunnen worden gestart. 

Uw afspraak voor Lekdetectie in Deurne is snel geregeld

We begrijpen dat u snel geholpen wilt worden wanneer u een lekkage constateert of vermoedt. Voor de meest snelle lekdetectie in de regio Deurne belt u met 040 292 81 70. Heeft u minder haast maar wilt u geïnformeerd worden over onze diensten? Ook dan zijn wij u uiteraard graag van dienst. Wilt u liever contact per mail, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.