Lekdetectie Venlo

Heeft u lekkage? Neem dan direct contact op met Lekkageservice.nl. Onze professionals verzorgen lekdetectie en lekreparatie in Venlo en omgeving. Een snelle lekdetectie en reparatie is van groot belang om verdere schade te voorkomen. U kunt onze hulp inschakelen voor de meest uiteenlopende lekkages. Wij zijn u onder meer van dienst bij lekkages aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. Voor het detecteren van de lekkage is het tegenwoordig niet meer nodig om complete muren en vloeren te verwijderen.

Lekdetectie in Venlo door professionals

Bij Lekkageservice.nl weten wij als geen ander hoe wij een lekkage snel en doeltreffend kunnen opsporen. Vroeger kwam hier veel sloopwerk aan te pas. Dankzij geavanceerde apparatuur is het tegenwoordig mogelijk om lekkages aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming snel en eenvoudig te detecteren. Voor lekdetectie in Venlo maken wij onder meer gebruik van infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek.

Reparatie van het lek

Ook voor het verhelpen van het lek bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen staan garant voor een snelle en zorgvuldige reparatie. Wanneer het gaat om een lek aan een dak, afvoer of leiding; komen er ook vaak andere reparatiewerkzaamheden bij kijken. Mogelijk moet er bijvoorbeeld een badkamerwand opnieuw betegeld worden of een plafond opnieuw gestuukt. Onze professionals verzorgen zowel de lekdetectie, de lekreparatie en alle bijkomende werkzaamheden. Dat is de service van Lekkageservice.nl.

Contact met uw verzekeraar

Ontzorgen: daar draait het om bij Lekkageservice.nl. Naast de lekdetectie, de lekreparatie en de bijkomende werkzaamheden; regelen wij ook de afhandeling met uw verzekeraar. In de meeste gevallen bent u verzekerd voor lekkageschade. Nadat wij het lek voor u gedetecteerd en gerepareerd hebben, schrijven wij een lekkage-rapport dat wij naar uw verzekeraar sturen. Vervolgens heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Wij regelen de afhandeling van de kosten met uw verzekeraar. 

Afspraak lekdetectie Venlo

Blijf niet te lang zitten met een lekkage. Maak een afspraak met Lekkageservice.nl voor een snelle lekdetectie in lekreparatie. Onze vakmensen zijn onder meer actief in Venlo en omringende plaatsen. Om een afspraak in te plannen kunt u bellen met telefoonnummer 040 292 81 70 of u kunt hiervoor ons contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van lekdetectie in Venlo. Wij staan u graag te woord.