Lekdetectie Veghel

Een lekkage kan in een klein hoekje zitten, waarbij de aanwezigheid niet altijd even opvallend is. Er is niet altijd sprake van zichtbare ontsiering, zoals bijvoorbeeld bij waterschade. Problemen zoals onverklaarbare tocht, condens- of stankoverlast kunnen ook veroorzaakt worden door een lekkage. In deze gevallen is het waardevol om een snelle vorm van lekdetectie in te zetten, waardoor de locatie van het lek kan worden bepaald en een adequaat vervolgplan kan worden voorgesteld. Lekdetectie in Veghel kan u hierbij van dienst zijn.

Lekdetectie Veghel: geen sloopwerk

Bij inzet van lekdetectie Veghel komt een professionele meettechnicus bij u thuis langs. Doormiddel van moderne apparatuur kunnen metingen worden gedaan door constructies heen, waardoor geen breek- of sloopschade wordt veroorzaakt. Er wordt gebruik gemaakt van onder andere infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, kleurstof testen, druktesten en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Door de afwezigheid van schade worden de kosten van de lekdetectie door de meeste verzekeraars vergoed.

Vervolgtraject na lekdetectie

Zodra de staat van de lekkage in kaart is gebracht, krijgt u direct per e-mail een rapportage opgestuurd waarin u uitleg, advies en een handleiding voor een vervolgtraject kunt vinden. U bent hierin vrij om zelf te bepalen door wie u de eventuele reparaties gaat laten uitvoeren. Mocht u echter geïnteresseerd zijn, dan kan lekdetectie in Veghel u ook hierin verder helpen door de (nood)reparatie- en herstelwerkzaamheden voor u te verzorgen.

Offerte opvragen?

Woont u in Veghel of omgeving? Wij zijn u graag van dienst bij lekdetectie en -reparatie. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen of informatie over onze diensten. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 040-2928170. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier, te vinden op de contactpagina van onze website.