Waterleiding vervangen zonder breken

Waterleidingen zitten overal. Normaal gesproken staan mensen er niet eens bij stil, omdat er geen last van ondervonden wordt. Echter leidingen kunnen op den duur gaan lekken, wat we met name zien bij verouderde leidingen. Een waterleiding vervangen zonder breken is dan ideaal, want niemand zit te wachten op sloop- en breekschade en alle bijkomstigheden zoals extra kosten en stoffigheid. Een waterleiding die aan vervanging toe is, kan zich uitten in de vorm van onder andere roestwater, water wat vervuild is door corrosie, water in de kelder, waterschade of verstopte afvoerbuizen.

Gevolgen kapotte leiding

Mogelijke gevolgen van problemen met sanitaire leidingen zijn afname van druk op het water, muren die vochtig worden, lekkages, corrosie, enzovoorts. Als hier niks aan wordt gedaan kan veel schade worden opgelopen. Het begint allemaal bij corrosie. In de buizen gaat kalk en vuil aankoeken, waardoor de buizen langzaam smaller worden. Na een lange tijd zullen de leidingen verstopt raken waardoor de waterdruk afneemt. Tevens is alle aangekoekte troep waar het drinkwater langs gaat niet bevorderlijk voor de gezondheid. En laten we niet vergeten dat in het geval van een lekkage veel water verloren gaat, erg zonde! Schade op langere termijn is dan simpelweg onvermijdelijk. Water bevat kalk en dit gaat zich op den duur afzetten tegen de leidingen, met corrosie als gevolg. Het is daarom raadzaam om leidingen af en toe te laten vervangen.

Hoe een waterleiding vervangen zonder breken?

Een specialist kan jouw waterleiding komen behandelen. Deze wordt dan volledig schoongemaakt van binnenuit en daarna gecoat met een beschermende laag. Deze laag zorgt ervoor dat de leiding van binnen weer zo goed als nieuw is. Tevens is het gebruikte materiaal niet schadelijk voor de gezondheid en is het goedgekeurd om gebruikt te worden in leidingen voor drinkwater.

Waterlekkage oplossen

Wanneer je een waterleiding lekkage denkt te hebben, kun je het beste een specialist in handen nemen die het lek zal detecteren en zo de precieze locatie en oorzaak vast zal stellen. Vervolgens kan worden overgegaan op gepaste reparatie. Mocht hier sloopwerk aan te pas komen dan wordt altijd gezorgd voor herstel, zodat het huis in originele staat achter gelaten wordt. Bij Lekkageservice van Gerven regelen wij dit graag voor je. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden.

Lekkagemelding

Meld hier je lekkage en Lekkageservice van Gerven laat je weer lachen.

Meld lekkage

© 2019 Lekkageservice - Algemene voorwaarden - Privacy verklaring - Disclaimer