Voeg lekkage tegel

De lekkage van een voeg kan men vaak visueel beoordelen. Als er tussen de tegel weinig of geen voeg aanwezig is, zou dit een oorzaak kunnen zijn van een lekkage op de wand aan de andere zijde. Regelmatig komt het voor dat via de voeg het water naar onderliggende vertrek loopt. Vochtplekken zijn dan aanwezig op het plafond in de woonkamer/keuken. Dit is erg vervelend en moet worden opgelost. Met alle opgedane kennis de afgelopen jaren weten we precies hoe dit probleem opgelost kan worden. De professionals van Lekkageservice adviseren u hier graag in.

Voeg lekkage tegel oplossen

Een meettechnicus kan met de endoscoop bij het bad en/of douchebak kijken of daar lekkages aanwezig zijn. Er kan gekeken worden of er sprake is van een douche of bad lekkage. 
Hierbij kan men dus controle uitoefenen op sifonlekkage maar ook aan het voeg- en kitwerk. Wanneer er is vastgesteld waar het lek vandaan komt, wordt er een plan gemaakt. Het doel van het plan is natuurlijk het lek herstellen. Daarnaast wordt er ook gekeken hoe dit zonder veel (vervolg-) schade kan.

Voeg lekkage tegel bijkomende schade

Wij zorgen ervoor dat niet alleen het lek wordt gemaakt maar ook de schade die bij het oplossen van het probleem is ontstaan. U hoeft hierdoor niet lang te wachten op de reparateur voor het herstellen van de schade. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waardoor het geheel wordt bespoedigd. Zo proberen we naast het repareren van het lek ook andere bijkomende zaken uit handen te nemen.

“ U als klant ontzorgen ” is dan ook een van onze motto’s.