Verwarmings problemen

Verwarmingsproblemen komen vaak tot uiting door vocht wat ontstaat in de vloer of op de wand. Soms komt het ook voor dat men geen schade ziet en dat het water in de grond verdwijnt.

Een cv lekkage wordt ontdekt als men de cv ketel regelmatig moet bijvullen.
Het verwarmingswater loopt weg, wat een drukdaling veroorzaakt in het cv systeem. Vaak komt eerst de installateur die jaarlijks het onderhoud doet aan de cv ketel. Vervolgens concludeert degene dat de cv ketel goed functioneerd, dus dat de lekkage zich ergens in het leidingwerk van de verwarming zal moeten bevinden.

Verwarmings problemen oplossen

Bij deze verwarmings problemen zal een lekdetectie noodzakelijk zijn. De lekkagespecialist cq meettechnicus zal het cv systeem met traceergas vullen. Dit gas zal zich openbaren waar de verwarmings lekkage zich voordoet. Het traceergas zal hierbij ook de korste weg nemen waardoor hierbij ook met een gasmeter gewerkt worden. De lekkage bevindt zich waar het meeste gas gemeten wordt.

In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar kunnen wij deze lekkage (vervolg- ) schades ook herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen wij direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd en u niet nog langer hoeft te wachten op een andere reparateur voor de herstel werkzaamheden.

“ U als klant ontzorgen ” is dan ook een van ons motto’s.