Lekdetectie Waalwijk

Heeft u een lekkage in uw woning of bedrijfspand? Neem dan direct contact op met Lekkageservice.nl. Onze vakmannen lossen problemen met lekkages op in Waalwijk en omgeving, van lekdetectie tot reparatie en afhandeling met uw verzekering. Wij staan klaar om u te helpen bij talloze soorten lekkages aan onder andere daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming.

Lekdetectie door professionals

Bij Lekkageservice.nl hebben bij ervaren vakmensen in dienst die gewend zijn te werken met onze moderne apparatuur. Doormiddel van deze technieken kunnen wij zonder enige schade te veroorzaken lekkages opsporen doormiddel van infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Deze methodes zijn stofvrij, breekvrij, effectief, doeltreffend en snel.

Lekreparatie uitvoeren

Als uit de lekdetectie blijkt dat er een lek in uw pand zit, kunt u ook op ons rekenen om het probleem te verhelpen. Onze professionals staan garant voor een doeltreffende en zorgvuldige reparatie in Waalwijk. Wanneer het gaat om een lek aan een dak, afvoer of leiding komen er ook vaak andere reparatiewerkzaamheden bij kijken. Denk hierbij aan het terugbrengen van de originele staat van bijvoorbeeld tegels of laminaat. Lekkageservice.nl zorgt ervoor dat dit netjes wordt afgewerkt.

Contact met uw verzekeraar

Door de schadeloze manier van lekdetectie wordt dit door de meeste verzekeraars vergoed. Ook lekreparatie wordt in de meeste gevallen gedekt. Het contact met uw verzekeraar kunt u aan ons overlaten; wij regelen de afhandeling van de kosten. Blijf niet te lang zitten met uw lekkage en overweeg lekdetectie in Waalwijk. Neem direct vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Telefonisch zijn we bereikbaar op 040 292 81 70. U kunt ons ook online bereiken via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.