Lekdetectie Veldhoven

Waterlekkage, gaslekkage of vocht- en tochtproblemen zijn snel op te sporen met behulp van lekdetectie in Veldhoven. De meettechnici van Lekkageservice beschikken over menselijke deskundigheid en de nieuwste technische middelen om snel de exacte locatie van een lekkage op te sporen, waarna het traject van reparatie kan worden ingezet met zo min mogelijk extra schade. Een snelle en heldere locatie van het probleem voorkomt erger. Lekkage zelf is immers al vervelend genoeg.

Welke lekkages zijn met lekdetectie in Veldhoven op te sporen?

De meest voorkomende lekkages zijn waterlekkages en gaslekkages. Onder waterlekkages vallen lekkages als gevolg door schade aan leidingen en afvoeren, maar ook lekkages in de vloerverwarming, en lekkages in de riolering. Daarnaast valt optrekkend vocht als gevolg van te hoog grondwater, lekkages bij hemelwater en wegstromend water uit zwembaden onder waterlekkages. Ervaart u continu trek over grond, zijn er ventilatieproblemen of is er tocht, dan spreken we over warmte- en luchtlekkages. Voor al deze problemen is lekdetectie geschikt.

Wat is lekdetectie in Veldhoven en wat zijn de voordelen?

Voor de komst van moderne apparatuur die lekdetectie mogelijk hebben gemaakt was het noodzakelijk om constructies open te breken om een lek op te sporen. Met grote schade als gevolg, want waar een schade aan de oppervlakte zichtbaar is, bevindt zich niet noodzakelijk de bron van de lekkage. Met lekdetectie behoort slopen en breken tot het verleden. Met gevoelige en doeltreffende meetapparatuur kan snel en zonder extra schade de exacte locatie van de lekkage worden vastgesteld. Dit heeft uiteraard een gunstig effect op de grootte en omvang van de herstelwerkzaamheden. Lekkageservice maakt voor haar lekdetectie gebruik van infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek.

Wordt lekdetectie vergoed?

Lekdetectie in Veldhoven wordt vanwege het kostenbesparende effect door de meeste verzekeraars vergoed. Wanneer u een lekdetectie door ons laat uitvoeren ontvangt u na afloop van de metingen van onze meettechnicus direct een uitgebreide rapportage. Deze voorziet u van alle informatie, foto’s en een plan van aanpak. Deze rapportage kunt u naar u verzekeringsmaatschappij doorsturen om voor vergoeding van de kosten in aanmerking te komen. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Lekdetectie en de afwerking daarvan is immers ons dagelijks werk. We ontzorgen u graag.

Traject na lekdetectie

Lekdetectie Veldhoven brengt de exacte locatie van het lek in kaart. Wij zijn onderdeel van een de Van Gerven groep. Hiertoe behoren ook Installatiebedrijf E. Van Gerven en showroom Gernova. Dit betekent dat we alles in huis hebben om na de lekdetectie lekkages en herstelschade voor u uit te voeren. Samenwerken met één partner werkt effectief, snel, overzichtelijk en betrouwbaar, maar u bent hier uiteraard niet toe verplicht.

Lekkage melden en lekdetectie Veldhoven aanvragen

Uw lekkage melden en lekdetectie in Veldhoven aanvragen gaat eenvoudig via ons contactformulier of het telefoonnummer 040-2928170. Deze kunt u ook gebruiken wanneer u vragen heeft over lekdetectie of onze andere diensten. We staan u graag te woord.