Lekdetectie Steenbergen

Weet u wat lekdetectie is? Het is een term voor het opsporen van een lekkage, zodat de plaats en oorzaak bepaald kan worden. Vroeger moesten er in dit proces muren, vloeren en plafonds opengebroken worden om zo de locatie van een lek op te zoeken. Tegenwoordig kan dit gelukkig volledig schadeloos. Lekkageservice is een efficiënte en betrouwbare dienstverlener voor lekdetectie in Steenbergen en omgeving. Wij passen veel verschillende vormen van lekdetectie toe om uw lekkage snel op te sporen. Wij specialiseren in speciale apparatuur waarmee wij schadeloos gaslekkages en waterlekkages op kunnen zoeken. Nadat het lek bepaald is, kunnen wij deze ook verhelpen en alles netjes afwerken.

Lekdetectie in Steenbergen bij al uw lekkages

Weet u wat de signalen van een lek zijn? Een lekkage kan zich op verschillende manieren vertonen. Het zien van vochtplekken op onverklaarbare plaatsen of het ruiken van een vreemde muffe geur kunnen wijzen op een lek van een leiding. Ook kan het voorkomen dat u een gaslucht ruikt, waarschijnlijk veroorzaakt door een gaslek. Het is echter een stuk lastiger om te bepalen waar het lek dan precies zit. Lekdetectie in Steenbergen kan u dan verder helpen. De oorzaak van een lekkage kan liggen aan een montagefout, een installatiefout of door werking van een gebouw. Neem contact op met Lekkageservice voor snelle en doeltreffende lekdetectie in Steenbergen en omgeving.

Lekdetectie steenbergen: schadeloos, stofvrij en snel

Zodra we weten wat de situatie is, kunnen we bepalen welke opsporingsmethode we gaan toepassen om uw lekkage te lokaliseren. Opties hierin zijn infrarood, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergasdetectie, druktesten, kleurstoftesten en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Hetgeen wat deze technieken allemaal gemeen hebben, is dat ze snel, doeltreffend en schadeloos zijn. Na de lekdetectie in Steenbergen wordt een rapport opgesteld en kan worden overgegaan naar het vervolgproces. U kunt ervoor kiezen om ons het lek te laten repareren. Mocht hier sloopwerk aan te pas komen dan houden we dit zo minimaal mogelijk en zorgen we dat alles achtergelaten wordt in originele staat. Daarnaast regelen wij ook de afhandeling met uw verzekering. Lekkageschade wordt in de meeste gevallen gedekt door uw verzekeraar.

Contact met Lekkageservice

Wij willen u graag verder helpen met uw lekkage. Neem daarom snel contact op via telefoonnummer 040 292 81 70, of vul ons contactformulier in. Maak met ons een afspraak voor lekdetectie in Steenbergen. Tevens kunt u bij ons terecht voor vragen. Onze medewerkers staan u graag te woord.