Lekdetectie Roermond

Soms kunt u zelf een inschatting maken waar de lekkage zich bevindt, maar meestal staat u, door de weg die water zich zoekt door muren, vloeren, wanden of plafonds voor een raadsel. Nog lastiger kan het worden bij het ruiken van een gaslucht. Met onze moderne manier van lekdetectie waaronder endoscopie, Ultrasoon metingen of Traceergas detectie sporen wij de lekkage razendsnel voor u op. Constateert u waterschade? Ruikt u een gaslucht en is haast geboden? Voor lekdetectie in Roermond is Lekkageservice.nl uw snelle en efficiënte partner. Bij lekdetectie, maar ook het bij het hersteltraject van uw lekkage.

Lekdetectie in Roermond op een kostenbesparende manier

Een gaslekkage kan gevaarlijk zijn, maar ook de waterschade als gevolg van lekkage is soms omvangrijker dan u denkt. Uit een klein lek vloeit al snel ettelijke liters per uur weg. Een lekkage in de vloerwarming geeft weer andere problemen. Daarbij bent u er nog niet wanneer het lek wordt opgespoord. Ook het opsporen van de achterliggende oorzaak en het wegnemen daarvan is van belang. Vroeger ging het opsporen van lekkages gepaard met veel breek en sloopwerk. Gelukkig is het dankzij een reeks aan moderne technieken mogelijk om lekdetectie uit te voeren zonder overbodige schade. Minder schade werkt kostenbesparend. Door voor lekdetectie in Roermond e.o. de deskundige hulp van Lekkageservice in te schakelen heeft u een kostenbesparende voorsprong op het traject van signaleren tot repareren.

Meer over onze lekdetectie

Geen pand en lek is gelijk, daarom maken we gebruik van meerder lekdetectie methoden. Daarbij hoeft u bij lekdetectie niet alleen te denken aan waterlekkage. Ook bij stankoverlast, ventilatieproblemen, luchtstroomproblemen en afvoerproblemen werkt lekdetectie effectief. De infraroodtechniek is geschikt voor vocht, tocht en waterproblemen waarbij een warmtebeeldcamera warmte omzet in beeld. De flexibele endoscoop (camerabeelden) wordt het meest ingezet bij lekdetectie. Een ultrasoon metingen is een vorm van lekdetectie op basis van geluidmeting. De rooktest is een goede vorm van lekdetectie bij o.a. ventilatieproblemen en stankoverlast.

Lekdetectie in Roermond: snel geholpen, snel zekerheid

Wilt u lekdetectie en of lekherstel in de regio Roermond laten uitvoeren? Heeft u algemene vragen over lekdetectie? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Lekkageservice.nl is bereikbaar op telefoonnummer 040 292 81 70. U kunt ons eveneens bereiken door ons contactformulier in te vullen.