Lekdetectie Kerkrade

Lekkage komt altijd ongelegen. Het is belangrijk om het lek snel te detecteren en te repareren om verdere schade aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen. Lekkageservice.nl verzorgt professionele lekdetectie in Kerkrade en omringende plaatsen. Wij zijn in staat om de lekkage op te sporen zonder destructief sloopwerk. U kunt onder meer bij ons terecht voor lekdetectie en lekreparatie aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. Tot onze klanten behoren zowel bedrijven als particulieren.

Lekdetectie in Kerkrade door professionals

Bij Lekkageservice.nl weten wij als geen ander hoe wij een lek snel moeten detecteren. In het verleden kwam er vaak een hoop sloopwerk kijken om de precieze lokatie van het lek te detecteren. Tegenwoordig is het niet meer nodig om een groot deel van de muur of het plafond uit te breken. Bij Lekkageservice.nl maken we gebruik van geavanceerde lekdetectie apparatuur. Wij maken onder meer gebruik van de volgende technologieën: infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek.

Het lek repareren

Is het lek eenmaal gelokaliseerd, dan is het zaak om zo snel mogelijk over te gaan op de reparatie ervan. Lekkageservice.nl zorgt ervoor dat u snel en vakkundig geholpen wordt. Bij een lekkage komen ook vaak andere werkzaamheden kijken. Om bij een lekkende afvoer of leiding te komen is er meestal wat sloopwerk nodig. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles na de reparatie weer in originele staat wordt teruggebracht. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw badkamermuur opnieuw wordt betegeld.

Lekkageschade rapport voor de verzekering

Bij Lekkageservice.nl streven wij ernaar om onze klanten te ontzorgen. Naast de lekdetectie, lekreparatie en de bijkomende reparatiewerkzaamheden zorgen wij ook voor de afhandeling van de claim bij uw verzekeraar. Schade door een lekkage is in de meeste gevallen namelijk gedekt. Na de lekdetectie en lekreparatie schrijven wij een lekkageschade rapport en sturen wij dit naar uw verzekeraar. De afhandeling van de kosten voor de lekdetectie in Kerkrade en de reparatie regelen wij met uw verzekeraar: u heeft er zelf geen omkijken naar.

Afspraak lekdetectie Kerkrade

Maak direct een afspraak voor lekdetectie en lekreparatie in Kerkrade en omstreken. Om een afspraak in te plannen kunt u bellen met telefoonnummer 040 292 81 70. U kunt ons eveneens bereiken door ons contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over lekdetectie en lekreparatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.