Lekdetectie Kaatsheuvel

Wij weten als geen ander hoe vervelend een lek kan zijn. Het is dan ook van belang dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Echter moet hiervoor wel op een adequate manier de bron van het lek worden opgezocht voordat er iets aan gedaan kan worden. Onze lekdetectie in Kaatsheuvel is gespecialiseerd in het schadeloos opsporen van zelfs de meest onvindbare lekkages voor u. Wij werken met geavanceerde apparatuur die door constructies heen kan meten. Er is dus geen sprake van hak- en breekwerk.

Lekdetectie Kaatsheuvel: alle soorten lekken

Wellicht denkt u gelijk aan waterschade, maar wist u dat er veel meer soorten lekkages bestaan? Waterlekkages ontstaan vaak uit leidingen, vloerverwarming, zwembad, riolering of afvoerbuizen. Lekdetectie Kaatsheuvel heeft ook ervaring met lekkages van onder andere vloeistoffen, gassen, warmte en lucht. Daarnaast zijn we bekend met condensoverlast, stankoverlast, optrekkend grondwater en tochtstroom.

Lekdetectie en -reparatie vergoed door uw verzekeraar

Dankzij onze schadeloze manier van werken, wordt lekdetectie in Kaatsheuvel vergoed door de meeste verzekeraars. Eventuele reparatiekosten worden meestal ook gedekt door de verzekering. Wij vinden het belangrijk dat de klant zo min mogelijk zorgen heeft, daarom sturen wij voor u het lekschaderapport op. De kosten regelen wij vervolgens met uw verzekeraar.

Lekdetectie: direct hulp

Wij staat u graag te woord voor vragen of het maken van een afspraak voor lekdetectie en lekreparatie. Hiervoor zijn wij telefonisch bereikbaar op 040 292 81 70. U kunt ons ook bereiken door ons contactformulier in te vullen.