Lekdetectie Hilvarenbeek

Met lekdetectie Hilvarenbeek zijn alle vormen van lekkage snel en zonder schade aan constructie snel op te sporen. Dankzij moderne en professionele apparatuur is lekdetectie een sloop-vrije eerste stap op weg naar schadeherstel. Wegen het uitblijven van hak- en breekwerk bespaart u kosten, wat door verzekeraars wordt beloond. Zij vergoeden in de meeste gevallen de kosten van lekdetectie.

Lekdetectie Hilvarenbeek met slimme techniek

U heeft helaas de gevolgen van een waterlekkage bemerkt, maar weet niet precies waar het lek zich bevindt? U heeft en gaslek en snelheid is geboden? Of wellicht ervaart u tochtproblemen of werkt u vloerverwarming niet naar behoren wat kan duiden op een lekkage. Lekdetectie Hilvarenbeek wordt het meest ingezet bij water- en gaslekkages, maar dankzij een veelheid aan slimme technologische methoden is lekdetectie geschikt om de bron van elke lekkagesoort op te sporen. Van lekkages door grond- en hemelwater, tot water uit installaties en zwembaden en van warmtelekkages tot gaslekkages.

Lekdetectie Hilvarenbeek, hoe werkt dat?

Het voordeel van lekdetectie Hilvarenbeek is dat er gebruik wordt gemaakt van apparatuur die geen schade toebrengen aan constructies en installaties. Schade van de lekkage zelf is immers als erg genoeg. Diversiteit in lekkages vragen om een diversiteit aan meettechniek. Onze meettechnici zijn gekwalificeerd en ervaren en kunnen beschikken over apparatuur die werken op basis va hebben de beschikking over infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek. De technicus die u bezoekt zal een of meerdere van deze testen inzetten om locatie en oorzaak van de lekkage in kaart te brengen.

Lekkage gevonden! Wat nu?

Onze meettechnicus heeft de exacte locatie van de lekkage gevonden. U ontvangt hierover direct een uitgebreide rapportage per e-mail. Deze kunt u gebruiken als startpunt voor het vervolgtraject en voor uw verzekeringsmaatschappij. De werkzaamheden die nodig zijn om de lekkage te verhelpen, plus het wegwerken van de schade die uit de lekkage is ontstaan kunt u eveneens door ons laten uitvoeren. Uiteraard ontvangt u vooraf een uitgebreide offerte gebaseerd op de rapportage. Samenwerken met één partner heeft als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft, er een snelle communicatie en samenwerking tussen de diverse collega’s kan plaatsvinden.

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u een lekkage melden of lekdetectie in Hilvarenbeek aanvragen? Dit gaat eenvoudig via telefoonnummer 040-2928170. U kunt uiteraard ook het contactformulier, te vinden op onze contactpagina gebruiken.