Lekdetectie Helmond

Hakken en breken om te kijken waar een lekkage zich bevindt is verleden tijd.  Om lekkages op te sporen bestaat er moderne meetapparatuur die op basis van warmte, geluid of met behulp van kleine camera’s het exacte punt van schade zichtbaar maken. Zo wordt hak- en breekwerk voorkomen en dat bespaart tijd en kosten. Heeft u een lekkage of ruikt u letterlijk onraad vanwege een gaslucht, dan bent u gebaad bij een specialist in lekdetectie. En niet alleen bij lekdetectie, maar ook in het traject van schadeherstel daarna. Bij lekdetectie in Helmond e.o. is het daarom een goed idee om Lekkageservice in te schakelen.

Uw verzekeringsmaatschappij

Verzekeraars zijn blij met lekdetectie omdat het een kostenbesparende methodiek is. Daarom wordt lekdetectie door veel verzekeraars vergoed. Een door ons uitgevoerde lekdetectie wordt afgesloten met een rapportage waarin de werkzaamheden en de conclusies staan beschreven. Deze rapportage ontvangt u vrijwel direct in uw mailbox. Op basis van de rapportage kan bepaald worden wat er nodig is om de lekkage te verhelpen en hoe dit wordt gedaan. Uw verzekeringsmaatschappij kan hier een sturende rol in hebben. De rapportage dient u dan ook door te sturen. 

Stofvrije lekdetectie in Helmond

Omdat er veel verschillende soorten locaties zijn waar lekkages ontstaan of zich openbaren, denk aan de riolering, in buizenstelsels, in gasleidingen, in muren, plafonds of in de vloer wanneer u vloerverwarming heeft, is er ook een verscheidenheid aan lekdetectie apparatuur. Wij werken o.a. met kleine camera’s, met warmtedetectie, geluidsdetectie, rookdetectie of een combinatie hiervan. Wanneer wij uw aanvraag voor lekdetectie in Helmond ontvangen hebben wordt u bezocht door een van onze eigen detectiespecialisten. Wilt u de schade door ons laten repareren dat wordt deze verholpen door gespecialiseerde medewerkers op het gebied van lekkageherstel.

Uw afspraak voor lekdetectie in Helmond

Lekkages zijn vaak verborgen schades. Wanneer ze uiteindelijk zichtbaar worden kan erachter muren, plafonds of vloeren al veel schade zijn ontstaan. We begrijpen dat u dan ook dat snel geholpen wilt worden wanneer u een lekkage constateert of vermoedt. Voor de meest snelle lekdetectie in de regio Helmond belt u met 040 292 81 70. Wilt u liever contact per mail, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.