Lekdetectie Heerlen

Heeft u ergens lekkage, maar weet u niet precies waar de lekkage zich bevindt? Neem dan contact op met Lekkageservice.nl. Onze vakmensen verzorgen lekdetectie in Heerlen en omstreken. Door het lek snel te detecteren en te repareren voorkomt u verdere schade aan uw woning of bedrijfspand. Bij Lekkageservice.nl verzorgen wij onder meer lekdetectie en reparatie bij lekkages aan daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen, riolering, centrale verwarming en vloerverwarming. Tot onze klanten behoren zowel particulieren als bedrijven in Heerlen en omgeving.

Lekdetectie in Heerlen zonder sloopwerk

Omdat wij bij onze lekdetectie in Heerlen gebruik maken van geavanceerde apparatuur kan sloopwerk over het algemeen tot een minimum beperkt blijven. In het verleden moest vaak een groot deel van de muur, de vloer of het plafond opengehakt of opengebroken worden om de exacte lokatie van het lek te vinden. Lekkageservice.nl maakt onder meer gebruik van de volgende lekdetectie technologieën: infraroodtechniek, endoscopie, ultrasoon metingen, traceergas detectie, druktesten, kleurstof testen en uitsluiting- en verkleiningstechniek.

Reparatie van het lek

Ook voor de reparatie van het lek bent u bij Lekkageservice.nl aan het juiste adres. Na de lekdetectie in Heerlen gaan wij zo snel mogelijk over op de reparatiewerkzaamheden. Onze vakmensen gaan hierbij snel en vakkundig te werk. Vaak komen er bij een lekreparatie ook aanvullende werkzaamheden kijken. Als er bijvoorbeeld een stuk vloer of muur gesloopt moest worden om het lek te bereiken, zorgen wij ervoor dat alles weer in originele staat hersteld wordt. Denk hierbij aan het opnieuw betegelen van een badkamermuur of het stuken van het plafond.

Afhandelen kosten met verzekeraar

Lekkageservice.nl verzorgt niet alleen lekdetectie, lekreparatie en aanvullende werkzaamheden: wij bieden onze klanten ook aanvullende ontzorging. In geval van een lekkage bent u hiervoor meestal gedekt bij uw verzekeraar. Nadat wij de lekkage gedetecteerd en gerepareerd hebben, stellen wij een lekkageschade rapport voor u op. Vervolgens sturen wij dit rapport op naar uw verzekeraar. Wij handelen de kosten voor de lekdetectie en de lekreparatie vervolgens af met uw verzekeraar: u heeft er geen omkijken naar.

Afspraak lekdetectie Heerlen

Om een afspraak te maken voor lekdetectie en lekreparatie in de omgeving van Heerlen kunt u contact opnemen met Lekkageservice.nl. Wij plannen graag een afspraak voor u in. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen over lekdetectie, lekreparatie en aanvullende werkzaamheden. Lekkageservice.nl is bereikbaar op telefoonnummer 040 292 81 70 of online via ons contactformulier.