Lekdetectie Etten-Leur

Denkt u een lekkage te hebben waar weet u niet waar de bron van het lek zit? Neem dan vrijblijvend contact op met Lekkageservice! Wij verzorgen betrouwbare en schadeloze lekdetectie in Etten-Leur en omgeving. Wanneer u een lek heeft dient u snel in actie te komen om verdere schade en spreiding aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen. Naast lekdetectie in Etten-Leur specialiseren wij ons ook in reparatie van schade ten gevolge van lekkages. Wij beperken ons niet tot enkele lekkagesoorten, u kunt met alle soorten bij ons terecht. Denk hierbij aan lekkages aan centrale verwarming, vloerverwarming, daken, waterleidingen, gasleidingen, afvoerpijpen en riolering. Wij voeren onze diensten uit voor zowel particulieren als bedrijven in Etten-Leur en omgeving. Bij onze manier van werken is geen sprake van hak- en breekwerk.

Lekdetectie en -reparatie in Etten-Leur

Voor onze lekdetectie in Etten-Leur gebruiken wij alleen de meest moderne en geavanceerde apparatuur. Onze methodiek kan toegepast worden door constructies heen, waardoor geen sloopwerk te pas komt. In het verleden moesten muren en vloeren opengebroken worden om lekkages op te sporen, echter is dat met onze moderne apparatuur niet meer nodig. Wij maken onder andere gebruik van infraroodtechniek, ultrasoon metingen, traceergasdetectie, endoscopie, druktesten, kleurstoftesten en uitsluiting- en verkleiningstechniek. Naast de lekdetectie, verzorgen wij ook reparaties en aanvullende werkzaamheden. Na het proces van lekdetectie en lekreparatie wordt een rapport voor u opgesteld met alle nodige informatie voor u en uw verzekeraar. Bij lekkages bent u immers in de meeste gevallen gedekt. Wij handelen de kosten af met uw verzekeraar zodat we u nog een stukje verder kunnen ontzorgen.

Maak een afspraak voor lekdetectie Etten-Leur

Vermoed u dat u te maken heeft met een lek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen over lekdetectie, lekreparatie en aanvullende werkzaamheden. Ook voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 040 292 81 70 of per e-mail via ons contactformulier.