Wie zijn wij

Lekkageservice is een lekdetectiebedrijf die behoord tot de van Gerven groep. Hiertoe behoren Installatiebedrijf E. Van Gerven en showroom Gernova.
Gezamenlijk zijn deze bedrijven zeer sterk in het opsporen en herstellen van de meest uiteenlopende lekkages zowel installatietechnisch als bouwkundige lekkages.
Doordat wij de ervaring van deze bedrijven bundelen kunnen wij elke voorkomende lekkage detecteren, maar ook repareren zonder derden hiervoor in te schakelen.

Lekkageservice is een lekdetectiebedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in de meest moeilijk vindbare lekkages in en rondom gebouwen. Lekkageservice werk samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor verloopt de samenwerking met ons altijd soepel.

Tot onze klanten behoren:
- Particulieren
- Bedrijven
- Verzekeringsmaatschappijen
- Assurantiekantoren
- Expertisekantoren
- Makelaarskantoren
- Advieskantoren - Adviseurs
- VVE's
- Vastgoed beheerder
- Woningbouwstichtingen
- Aannemers
- Constructeurs

Lekkageservice houdt de markt goed in de gaten, en blijft investeren in de nieuwste technische meetapparatuur en scholing van onze medewerkers. Hierdoor beschikken wij over de kennis om elk probleem op te lossen.
Lekkageservice heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het opsporen van installatie- en bouwgerelateerde lekkages en problemen.
Onze werkwijze is praktisch. Lekkageservice spoort niet alleen uw lekkage op, maar repareerd deze naar aanleiding van het meetrapport. Ook verzorgd lekkageservice het volledige schadeherstel met eigen vakmensen.

Hierdoor bent u gegarandeerd van een snelle en soepel geplande hersteltraject, omdat lekkageservice niet afhankelijk is van derden.
Door onze pratische werkwijze garanderen wij voor probleem 100 % de oplossing te vinden en is hierom een van de weinige bedrijven die dit mogelijk maakt. Dit in tegenstelling tot onze collega bedrijven die alleen opsporen en het vervolgtraject aan derden overlaat of uitbesteed.

Lekkage Service Team staat voor u gereed.

Edwin

 

Jenny

 

Dennis

 

Tim

 

Peter