Lekkage opsporen in beton

lekkage-opsporen-in-beton

Een probleem zoals een lekkage komt nooit gelegen. En als klap op de vuurpijl neemt zo'n lek ook nog veel andere ellende mee, zoals bijvoorbeeld waterschade. Het vervelende aan lekkages is dat ze overal voor kunnen komen, in de kelder, woonkamer, badkamer of zelfs in een zwembad. Ook lekkages aan cv of leidingen vallen onder de mogelijkheden. Ze zitten niet altijd oppervlakkig en kunnen diep in de constructie verborgen zitten. Een lekkage opsporen in beton is bijvoorbeeld een klus die niet zomaar met het blote oog gedaan kan worden. De oorzaak zit diep in het beton verbogen en om het lek te kunnen lokaliseren hier moet de juiste apparatuur voor gebruikt worden.

Lekdetectie in beton

Een lekkage opsporen in beton lijkt een moeilijke klus. Veel mensen worden een beetje moedeloos van het vooruitzicht dat ze beton moeten gaan open breken en maar hopen dat ze op de plek van de lekkage belanden. Het is immers ook niet zomaar iets – beton open breken. Daarnaast zijn de meeste leidingen ook behoorlijk lang, dus het is altijd lastig om de goede plek open te slopen. Met de juiste geavanceerde apparatuur kan men gericht een lekkage opsporen in beton, hoe goed deze ook verstopt zit in de constructie. Doormiddel van uitsluiting- en verkleiningstechnieken kan worden vastgesteld in welke leiding de lekkage kan zitten. Vervolgens kunnen, afhankelijk van de situatie, aanvullende technieken worden toegepast om de specifieke plek van het lek te vinden. Op die manier is de sloopschade minimaal omdat alleen gehakt hoeft te worden op de precieze plek waar de lekkage zit.

Lekkage opsporen in beton door een professional

De voordelen van het uitbesteden van deze lastige taak spreken voor zich:

  • Specifieke lokalisering van de lekkage, zonder sloopwerk
  • Professionele reparatie met minimaal sloopwerk
  • U hoeft uzelf geen zorgen over de werkzaamheden
  • Ook het terugbrengen van alles in de originele staat kunt u aan ons overlaten

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij een lekkage opsporen in beton? U kunt de diensten van Lekkageservice.nl altijd inschakelen. Doormiddel van onze schadeloze aanpak tijdens de lekdetectie worden onze werkzaamheden door de meeste verzekeraars gedekt. Ook dit contact met de verzekering verzorgen wij graag voor u. Na afloop laten wij alles in originele staat achter, waardoor het lijkt alsof wij nooit langs zijn geweest. Echter bent u wel van dat vervelende lek af. Laat daarom door ons uw lekkage opsporen in beton! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Enter your text here ...

Waterleiding vervangen zonder breken
Plafond herstellen na waterschade